Catalunya Diari

Un conflicte de tràfic drogues provoca una baralla amb ganivets al Raval de Barcelona

Un dels implicats ha estat detingut, mentre que l'altre va resultar ferit
Imatge de la discussió al Raval de Barcelona
Imatge de la discussió al Raval de Barcelona | Twitter

Una discussió entre dos homes, armats amb ganivets, al barri del Raval de Barcelona, ha acabat amb un d'ells detingut i l'altre ferit. La Guàrdia Urbana de la capital catalana ha estat el cos encarregat de capturar els implicats, després de protagonitzar una polèmica baralla.

 

Els primers indicis apunten al fet que el conflicte tenia com a argument un problema relacionat amb el tràfic de drogues. Tots dos protagonistes es van trobar al carrer Reina Amàlia, on es van encarar, portant cadascun d'ells un ganivet de grans dimensions.

 

La baralla, en vídeo

El conflicte, ocorregut a plena llum del dia, en un dels barris més transitats de Barcelona, va permetre a molts veïns de la localitat presenciar-ho. En les imatges, es veu com els implicats discuteixen, portant, cadascun, una arma blanca a la seva mà.

 

Destaca la dimensió de l'utensili que porta un dels protagonistes. L'amplada i llarga del mateix fa que s'identifiqui més com un matxet, que no pas com un ganivet. Per contra, l'altre implicat duia una arma de menors dimensions, que li dificultava apropar-se al seu agressor.

Separats pels veïns de Barcelona

Després de diversos minuts discutint, els veïns del barri del Raval de Barcelona van ser els encarregats de separar als implicats. La ferida d'un d'ells a la cama, la qual li impedia moure's amb agilitat, feia propici que la baralla pogués acabar en tragèdia, pel que els observadors van decidir prendre mesures.

 

Una vegada varen ser allunyats i tranquil·litzats, tots dos van marxar de la zona del conflicte, per evitar que pogués reactivar-se la discussió. Un d'ells, el detingut, va sortir il·lès, mentre que l'altre sagnava notablement, a causa d'un tall a la casa, produït per un atac amb el matxet.

 

Posteriorment, es va informar la Guàrdia Urbana de Barcelona sobre l'incident, pel que els agents van procedir a l'actuació. Immediatament, van identificar ambdós protagonistes, els quals s'investigaran per determinar les causes i conseqüències de la baralla.Comentaris

envia el comentari