Catalunya Diari

La policia busca a Lleida a Glenda Martín, una menor de Segovia desapareguda per Carnaval

Els cossos de seguretat investiguen si la jove es troba a la capital del Segrià amb la seva parella
Glenda, la joven desaparecida en Segovia
Glenda, la jove desapareguda a Segovia | Facebook

Glenda Martín, una jove de 15 anys de Segovia, porta desapareguda des del passat 13 de febrer. La noia, que viu en una Residència per a Menors, va sortir del domicili per celebrar el Carnaval i mai més va tornar. Des d'aleshores, no es té cap informació de la jove.

 

Per localitzar-la, els seus pares, Alberto i Cristina, van difondre diversos missatges a les xarxes socials demanant ajuda per trobar-la. Per la seva banda, tant la Policia Nacional com al Guàrdia Civil han iniciat una investigació per localitzar a la menor. Cal destacar que no és la primera vegada que Glenda desapareix, tot i que en altres ocasions havia contactat amb la família per explicar la situació en la qual es trobava. Però aquesta vegada no ha estat així.

 

Una misteriosa trucada

Després de dies de cerca sense cap rastre de la jove, la família ha rebut notícies. La mare de la menor va ser qui va personar-se a la comissaria per informar als agents que havia rebut una trucada sospitosa des d'Osca. «Un home, que no sé si era jove o no, amb un castellà perfecte, m'ha dit que no em preocupi, que la meva filla està bé i ben cuidada, i que parlarà quan ella vulgui», va detallar.

 

Els cossos de seguretat, per la seva part, contemplen una alternativa que situaria a la jove a Lleida, no molt lluny del punt on es va produir aquesta suposada trucada. I és que tot apunta que Glenda té una relació amb un jove, de nacionalitat búlgara, que viu en aquesta localitat catalana, i per tant, podria haver-se fugat amb ell i trobar-se vivint amb la família del noi. No obstant, a dia d'avui, tot són hipòtesis en les qual treballen els investigadors.Comentaris

envia el comentari