Catalunya Diari

Busquen un home desaparegut el dia 11 a Lleida

La família ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Home desaparegut Lleida

Les xarxes socials s'han fet ressò de la desaparició d'un home el passat 11 de gener a les 6.00 hores de la matinada a Lleida. Segons han confirmat a LleidaDiari.cat els seus familiars, el desaparegut és un home nascut a Barcelona, però resident a Lleida i, arran de la seva desaparició, s'ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra. En un missatge difós per les xarxes socials, es pot veure una fotografia de l'home desaparegut i dos números de telèfon per a ficar-se en contacte amb els seus familiars en el cas que alguna persona trobi al desaparegut.

En el mateix missatge, es demana que es comparteixi la fotografia el màxim de vegades possible, per tal de donar amb la troballa de l'home. A banda de la difusió d'aquesta fotografia, el cercle més directe del desaparegut també ha publicat un text on es dirigeixen a ell tot dient-li que no es rendiran en la seva recerca i que, si pot llegir el text, recordi que no l'obliden i que lluitaran per trobar-lo. «La teva família i els teus amics t'estimen. Torna.», conclou el text. A més a més, s'acompanya amb una fotografia on apareix el desaparegut i altres persones en una celebració familiar.

Altres casos de desapareguts recents a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra van confirmar el passat 8 de gener que un nen de catorze anys que va desaparèixer el passat 1 de gener a Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental, va ser localitzat sa i estalvi a la ciutat de Barcelona de matinada. La policia va aprofitar el missatge per donar les gràcies a tots aquells que van col·laborar en les tasques de cerca. Tot i això, no van trascendir detalls sobre els motius de la seva desaparició, ni tampoc sobre el punt exacte en el qual va ser trobat.

Recordem que la policia va compartir el dilluns 7 de gener, una fotografia del menor, explicant que es deia Jesús, que tenia 14 anys, i que se li va perdre el rastre el passat dimarts 1 de gener a la ciutat de Sabadell. En el moment de la seva desaparició, el jove portava una jaqueta llarga i amb caputxa de color grana, i també uns pantalons de xandall negres, i una dessuadora marró. El missatge va ser compartit immediatament per centenars de persones, i finalment ha estat possible localitzar-lo. 


Comentaris

envia el comentari