Catalunya Diari

Busquen un home per estafar i enganyar sentimentalment a dones de Lleida

Rodrigo Nogueira, d'uns 40 anys, s'hauria aprofitat de més de 60 dones

Rodrigo Nogueira Iglesias, àlies Roy, l'estafador de les webs de cites. | El confidencial

Els cossos policials de l'Estat espanyol busquen a Rodrigo Nogueira, un home d'uns 40 anys, acusat de quedar amb dones a través de webs de cites, robar-les i desaparèixer. Segons publica El Confidencial, Nogueira hauria robat 63 dones, entre les quals diverses veïnes de Lleida i Barcelona, després d'establir una relació sentimental i traslladar-se als seus domicilis.

El presumpte lladre es feia passar per diverses persones. Tenia més d'una desena de noms, entre els quals Roi González, Roy Pérez o Leto Scorssi, i fins i tot canviava de nacionalitat en els perfils que presentava per enganyar les seves víctimes. Rodrigo no només s'inventa un nom, també la seva professió (tatuador, compositor, xef d'alta cuina, executiu d'una empresa internacional, etc.). Malgrat el ventall tan ampli, tots aquests perfils tenien una cosa en comú: impliquen que Rodrigo havia de viatjar amb certa freqüència, facilitant-li la fugida.

Nogueira va iniciar la seva activitat delictiva l'any 1997, i des d'aleshores ha anat passant per diverses plataformes digitals i portals de cites com Fetlife, Badoo o Facebook. A banda de Lleida i Barcelona, Nogueira hauria estafat a dones de València, Marbella, Madrid, Àvila, Las Palmas de Gran Canaria, Pamplona, Santiago de Compostel·la, Getxo, Mallorca, Aranda de Duero, Pontevedra, Vigo o Bilbao.


Comentaris

envia el comentari