Catalunya Diari

Troben un cadàver en descomposició en una zona boscosa de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la macabra troballa del passat dijous 12 d'abril a prop de Llars Mundet, a la serra de Collserola

Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu
Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu | Cedida

Macabra troballa la que s'ha produït aquest passat dijous a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després que una veïna de la zona trobes un cadàver humà en una zona boscosa del districte d'Horta de la capital catalana.

La dona es trobava passejat per una zona boscosa pròxima a les Llars Mundet, al peu de la serra de Collserola, quan va trobar el cos sense vida d'una persona i ràpidament ha trucat a emergències i als Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat fins a la zona de la macabra troballa.

El cadàver estava en avançat estat de descomposició

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el cadàver estava en un avançat estat de descomposició. Aquest estat de descomposició seria tal que el cap de la persona morta estaria separada uns metres de la resta del cos. Tot i això, en un principi no es van observar signes de criminalitat o violència. Ara falta saber el resultat de l'autòpsia per determinar quines van ser les causes de la mort.

L'autòpsia també revelarà la identitat de la persona trobada morta a Barcelona. Segons sembla, ja s'haurien fet les proves d'ADN pertinents i s'està investigant el cas per part dels Mossos d'Esquadra.

Apareix un altre cadàver a Barcelona

A principis d'abril, els Mossos d'Esquadra també van rebre l'avís d'un altre cos sense vida en un municipi barceloní. Tot i ser circumstàncies completament diferents, es va trobar el cadàver d'un home enmig del carrer a la localitat de Badia del Vallès, al Vallès Occidental. El cos estava completament estirar a terra.

La víctima era un home que s'havia separat de la seva dona recentment i havia tornat amb la seva mare a Badia del Vallès. La seva mort sembla que va ser per causes naturals i no s'hi van trobar signes de violència en el cos.


Comentaris

envia el comentari