Catalunya Diari

La Guàrdia Civil confirma que el cadàver trobat ahir a Astúries és el de Paz Fernández Borrego

La dona va desaparèixer de forma misteriosa el passat 13 de febrer al municipi de Navia

Paz Fernández, una de las mujeres desaparecidas en Asturias.
Paz Fernández Borrego, en una imatge d'arxiu | 'El Comercio'

La Guàrdia Civil acaba de confirmar que el cadàver que es va trobar dimarts, 6 de març, a la bassa d'Arbón, al municipi asturià de Navia, és el de Paz Fernández Borrego. La dona, de 43 anys, va desaparèixer de forma misteriosa el dia 13 de febrer al mateix municipi. 

Va ser un veí de Luarca que estava practicant piragüisme, qui es va trobar el cos de la víctima flotant a l'embarcador on conflueixen els rius Navia, Acebal i Serrería. El cadàver va ser trasllat a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo després que el rescatessin de l'aigua a les 19.30 hores. 

Anava a passar la nit a un hostal 

La víctima va ser vista per última vegada a Busmargalí, lloc on havia reservat un hostal per passar la nit. El domicili està situat a vuit quilòmetres del centre de Navia i a catorze de l'Hospital de Jarrio. Segons ha pogut saber 'El Español', el seu vehicle va ser trobat en aquest centre hospitalari. 

La desaparició de dues dones més

Els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat estan investigant la desaparició de dues dones més que van ser vistes per última vegada el passat 1 i 2 de març. Lorena Torre va desaparèixer a Gijón, la nit del primer de març, als seus 40 anys. El seu cotxe va ser trobat aparcat a prop de la platja de 'El Rinconcín'. La Policia Nacional va descriure la vestimenta de la dona perquè la seva troballa fos més fàcil. La dona vestia un abric de plomes verdes, un pantaló texà i unes botes.

Concepción Barbeira Mariño és l'altra dona desapareguda, un dia després, a la localitat de San Adriano, a Catrillón. Barbeira treballava com a cuinera a l'hostal San Agustín d'Avilés, però aquell dia no va arribar a la feina, segons ha indicat el mitjà citat. Pel que fa al seu cotxe, el van trobar amb les portes obertes, a Santa María del Mar, i amb la bossa de mà de la víctima en el seu interior. 


Comentaris

envia el comentari