Catalunya Diari

El carnisser lleidatà que va matar el seu cunyat demana perdó a la família

Els pèrits han explicat que la víctima va rebre cinc impactes de bala frontals i que una d'elles li va seccionar l'aorta

L'acusat de matar el cunyat a Torre-Serona, Josep Puiggròs | LleidaDiari.cat

El judici a l'empresari carni Josep Puiggròs, acusat de matar el cunyat, Eduard Ardiaca, a l'obrador que tenia a Torre-serona (Segrià) ha acabat aquest dimecres i ho ha fet amb el perdó de l'acusat a la família de la víctima.

L'Audiència de Lleida lliurarà aquest dijous l'objecte de veredicte al jurat perquè valorin les proves presentades i decideixin si Puiggròs és culpable o innocent del crim. Tant la fiscalia, com l'acusació particular i la defensa han mantingut la petició de dotze anys per homicidi. Serà l'Audiència de Lleida qui decideixi la pena que li imposa d'acord amb el veredicte del jurat, format per 6 homes i 3 dones. Durant la tercera i última jornada del judici d'aquest dimecres han declarat els forenses.

La víctima va rebre cinc impactes de bala frontals

Els pèrits han explicat que la víctima va rebre cinc impactes de bala frontals i que una d'elles li va seccionar l'aorta, la qual cosa li va causa la mort per dessagnament. Els forenses no han pogut concretar si la víctima tenia ferides de defensa a causa de l'avançat estat de descomposició del cadàver, que es va trobar tres dies després dels fets. En el seu torn d'última paraula, l'acusat ha reiterat, com ja ho va fer en la seva declaració dilluns, el seu penediment pel qual va fer i ha demanat perdó a la família de la víctima.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari