Primers talls a les carreteres catalanes

Els CDRs ja tallen les principals carreteres catalanes com a mostra de rebuig a la celebració del consell de ministres a Barcelona
Els talls a les carreteres catalanes, un dels ítems d'aquest 21-D | Twitter

 

Matí molt complicat a les carreteres catalanes per les protestes emmarcades en el consell de ministres que se celebrarà avui a Barcelona. Les vies més importants del país, com l'AP-7, la C-32 i l'A-2 ja presenten talls i complicacions d'allò més evidents. En aquests moments, les vies que presenten major dificultat de circulació són les següents: 

 

 

Llsta de talls a les carreteres catalanes: 

 1. C16 Manresa
 2. C25 Campllong
 3. C31 Verges
 4. C58 Vacarisses
 5. C65 Llambilles
 6. C66 Celrà
 7. B20 Badalona
 8. Ronda de Dalt | Diagonal
 9. AP7 l'Ampolla
 10. N-II Figueres
 11. C33 Barcelona
 12. Ronda Litoral 
 13. C25 Campllong
 14. C32 a Esplugues de LLobregat
 15. A-2 a Alcarràs, Lleida

 

El president Quim Torra ha rebut Pedro Sánchez al Palau de Pedralbes | cedida

 

El president Pedro Sánchez va arribar ahir a la ciutat de Barcelona per celebrar aquest divendres el Consell de Ministres a la Casa Llotja de Mar. Abans però, el cap de l'executiu espanyol s'ha reunit amb Quim Torra al Palau de Pedralbes, al mateix temps que el vicepresident Pere Aragonès ha mantingut també una trobada amb la seva homòloga, la socialista Carmen Calvo.

 

La data escollida per celebrar la reunió de ministres ha provocat certa polèmica, ja que justament aquest divendres es compleix un any des de les eleccions convocades per Mariano Rajoy, després de l'aplicació de l'article 155, i la destitució del Govern de Carles Puigdemont. Davant d'això, cal dir que l'independentisme ha llançat una crida a la mobilització arreu del país, amb els CDRs i els possibles talls de carreteres com a protagonistes indiscutibles. 

 Comentaris

envia el comentari