Una dona, en estat crític per una «asfíxia sexual» a Barcelona

El seu amant va avisar al telèfon d'emergències
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM. | Catalunyadiari

Un home va ser detingut la nit d'aquest divendres, 6 d'abril, després de provocar lesions a la seva amant, veïna de Barcelona. Segons avança 'El Periódico', l'home va trucar al telèfon d'emergències del 112 per demanar assistència per a la dona. Quan el personal sanitari va arribar al lloc dels fets, va constatar que la dona estava inconscient i presentava ferides que semblaven provocades per un estrangulament. 

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home després d'interrogar-lo, on va explicar que la dona no era la seva parella habitual i que hauria perdut el coneixement mentre els dos practicaven relacions sexuals. Fons de la investigació apunten que no es veuen indicis de criminalitat i que el més probable és que es tracti d'un joc sexual.

La dona està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron
La dona està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron | ARXIU

 

El forense determinarà l'origen de les lesions

A partir d'ara el forense determinarà l'estat de les lesions de la dona, que es troba en estat crític i la vida de la qual corre perill. La seva evolució serà clau per a la investigació. L'home va passar a disposició judicial el mateix divendres i se l'investiga per un delicte de lesions imprudents. Ara bé, les circumstàncies podrien variar en funció de l'evolució de la víctima. 

 

L'examen del forense hauria de confirmar que les ferides de la dona són d'origen accidental, tal com assegura el detingut. El forense podrà determinar si en el cos de la dona hi ha marques d'autodefensa, que podria significar que hi hauria hagut una baralla. 

 

A l'amant se li podria imputar homicidi imprudent

Quan el personal mèdic va arribar al lloc dels fets després que el detingut avisés al 112, la dona va ser traslladada ràpidament en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on es troba ingressada en estat crític. En el cas que la dona acabés perdent la vida, al seu amant se li podria imputar un delicte d'homicidi imprudent. Comentaris

envia el comentari