Catalunya Diari

Espectacular incendi a la catedral de Notre-Dame de París

Els bombers treballen per a poder apagar les flames | Encara no se sap la causa del foc ni la seva gravetat

 
 

Un espectacular incendi ha iniciat a les 19.00 a la catedral de Notre-Dame, a París. Encara no se sap que podria estar passant o quina ha estat la causa que ha provocat aquest incendi. Tampoc se sap la gravetat, tot i que en diverses imatges es pot veure una gran quantitat de fum i flames que han alertat a tot el món. Cal destacar que el sostre de la mítica catedral és de fusta i que s'estaven fent obres a la zona.

Degut a l'espectacularitat de l'incendi, la 'Préfecture de Police' de París ha demanat que es faciliti el pas als vehicles d'atenció per apagar l'incendi. Des de Protecció Civil s'han fet ressò demanant a les persones que puguin estar per la zona que no s'acostin a veure l'incendi. Les fonts de Bombers han informat que l'incendi es podria haver produït durant les feines de rehabilitació de l'edifici.

Les úniques informacions que se saben en aquest moment és que les forçes de seguretat han establert un perímetre de seguretat i han desallotgat els ponts que comuniquen amb l'illa de la 'Citè'. De moment, les xarxes socials ja han començat a fer-se ressò dels fets i no s'han fet esperar els vídeos i imatges sobre l'incident. 


Comentaris

envia el comentari