Catalunya Diari

Cau un tros de mur de la Seu Vella de Lleida

S'ha tallat el pas a tots els accessos com a mesura preventiva i s'ha desallotjat els visitants

Un tros de mur de la Seu Vella de Lleida s'ha esllavissat aquest dilluns a la tarda a la zona del Baluard de la Reina, que queda per sobre de la Ronda de la Seu Vella i el carrer la Parra, segons ha informat l'Ajuntament.

La Paeria ha difós la notícia aquest dilluns, poc abans de les nou de la nit, al seu compte de la xarxa social Twitter. A la mateixa entrada, que acompanya amb una fotografia del desperfecte, el consistori indica que els tècnics municipals de guàrdia són a la zona afectada i que, per prevenció, s'ha tallat el pas a tots els accessos. També s'ha indicat que s'ha desallotjat totes les persones que es trobaven passejant pel monument.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Mur de la Seu Vella de Lleida amb una part esfondrada
S'esllavissa un tros de mur de la Seu Vella de Lleida | Twitter

S'ha ordenat desallotjar totes les persones que es trobaven en aquells moments passejant pel monument

Segons la Paeria, la Guàrdia Urbana ha rebut l'avís i ha avisat la tècnica municipal de guàrdia perquè avaluï l'estat d'aquest tram de la muralla. Davant el risc de nous despreniments, s'ha ordenat desallotjar totes les persones que es trobaven en aquells moments passejant pel monument i tallar tots els accessos. El paer en cap, Miquel Pueyo, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, s'han personat al lloc. L'equip tècnic municipal valorarà durant aquest dimarts els danys per començar la restauració.


Comentaris

envia el comentari