Catalunya Diari

Una manifestació dels CDR talla completament l'A-2, a Alcoletge

La via resta tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts i els CDR ja han reivindicat l'acció assegurant que «no callarem»

Els CDR, en una protesta a Barcelona
Un grup de manifestants tallen l'A-2 a primera hora d'aquest dimarts | Catalunya Diari

L'A-2 resta tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts, 19 de novembre, per una manifestació. Les retencions, segons Trànsit, són de més de 3 quilòmetres en sentit Lleida. A través d'un breu comunicat, els CDR de Ponent han volgut reivindicar l'acció ressaltant que «no callarem» i denunciant «la injustícia d'un estat repressor». 

En un comunicat, el comitè alerta que seguirà defensant el mandat de l'1-O i exercint el dret de protesta i manifestació, perquè no poden ni volen «normalitzar la situació d'injustícia i repressió que pateix Catalunya». «Seguirem reivindicant tots els presos polítics, exiliats i represaliats. Perquè la voluntat del poble és la que mana: no ens callaran. Cap govern», apunten. També asseguren que «l'única violència que existeix és la policial, la de l'Estat». «A la terra on es pon el sol, som resistència i lluitem per la llibertat», han conclòs.

Et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari