Catalunya Diari

Centenars d'abonats es queden sense llum en plena onada de calor a Terrassa

Tot això en un dia en el qual les temperatures s'enfilaran per sobre dels 35 graus

Imatge d'arxiu d'una torreta d'electricitat a Lleida
Imatge d'arxiu d'una torreta d'electricitat a Lleida | CatalunyaDiari.cat

Més de 900 persones s'han quedat aquest dilluns, 6 d'agost, sense subministrament elèctric des de primera hora del matí a la ciutat de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental. En concret, segons ha indicat Protecció Civil, hi ha uns 974 abonaments afectats, i tot això en un dia en el qual, tot i que va remetent a poc a poc, l'onada de calor continua colpejant amb força, amb temperatures per sobre dels 35 graus a molts punts del nostre país. 

De fet, ahir mateix la secció de Protecció Civil de l'Ajuntament de la ciutat de Terrassa va informar, a través del seu compte de Twitter, de l'alt risc de calor que es vivia ahir al municipi i que sembla que avui, tot i que una mica més baix, encara es manté. 

Avui, a la zona que s'ha quedat sense llum, les màximes poden arribar fins als 33 graus. Això pot resultar un problema per les persones que es vegin afectades per la manca de subministrament, ja que, entre altres coses, no es podran encendre els aires condicionats, ni els ventiladors, tampoc mantenir aliments a la nevera o congelador en cas que la situació s'allargui, ni veure líquids freds.

De moment, encara no s'ha especificat sobre quina hora es restablirà el subministrament que ara ha marxat, ni tampoc s'han explicat les causes del problema ni quina ha estat la zona afectada.

Segona manca important de llum a Terrassa aquest any

A principis d'aquest 2018 molts ciutadans de Terrassa es quedaven també sense llum, tot i que aquell cop la incidència va tenir una afectació bastant més gran i van ser uns 4.090 abonats els que es van quedar sense llum.

Llavors, com en aquest cas, no van arribar a transcendir les causes del problema, tot i que en aquella ocasió, Protecció Civil de Terrassa sí que va informar sobre l'hora prevista perquè es fes el restabliment del subministrament elèctric. En aquella ocasió, la zona de Terrassa que es va quedar sense llum va ser la de Sant Pere Nord.


Comentaris

envia el comentari