Catalunya Diari

'El Chicle' confessa que va escanyar a Diana Quer fins a matar-la

El cos de la jove ha estat trobat avui en un pou d'una nau industrial abandonada
'El Chicle', quien ha confesado haber matado a Diana Quer
'El Chicle' assegura haver matat a Diana Quer | Facebook

 

Sorprenents declaracions de 'El Chicle'. L'home, a qui tots els rumors apuntaven com a agressor de Diana Quer ha confessat haver matat a la jove madrilenya. Així mateix, aquest hauria portat als agents de la Guàrdia Civil fins al lloc on havia amagat el seu cos.

 

Segons ha pogut confirmar el cos policial en qüestió, la víctima ha estat trobada a l'interior d'un pou en una nau abandonada d'Asados, a Rianxo (A Corunya). 

 

José Enrique Abuín Gey, conegut popularment com 'El Chicle', ha explicat el succés: la va emmanillar i, posteriorment, la va escanyar fins a morir. Així mateix, segons 'ABC', l'agressor hauria intentat violar a Diana Quer, però davant les seves reticències, aquest no va poder procedir amb l'agressió sexual. 

 

'El Chicle' diu que va escanyar a Diana Quer

El detingut ha fet va fer un pas enrere per, tot seguit, fer-ne dos endavant. I és que segons assegura, que el seu primer relat de la desaparició de Diana Quer era fals i ha donat una altra explicació. Per la qual, 'El Chicle' ha donat una versió —la de l'escanyament— a la que els agents donen molta credibilitat

 

'El Chicle' va intentar introduir per la força a la jove al seu cotxe, així ho publica 'El Español'. I així, a causa de la resistència i la negació de la jove madrilenya, aquest explica que la va haver d'emmanillar. Després, a la matinada, la noia encara es resistia i va ser aleshores quan va optar per estrangular-la.

 

Així, 'El Chicle' abandona la seva versió inicial, a la qual assegurava que havia atropellat la jove de forma accidental.

 

El radical canvi de versió de 'El Chicle' 

La dona de 'El Chicle' va sentenciar al seu marit. Després de canviar la seva versió ahir —desmentia que estigués amb 'El Chicle' la nit de la desaparició— el sospitós va haver de confessar la veritat.

 

Inicialment 'El Chicle' deia que es tractava només d'un accident. Ell, segons explica, estava conduint amb el seu cotxe i, sense voler, va acabar atropellant a la jove Diana. Així mateix, s'explica que Diana Quer tornava a casa seva caminant tota sola.

 

Diana Quer
Diana Quer en una imatge d'arxiu | Cedida

Els nervis, a més, van acabar provocant que 'El Chicle' deixés a la noia a la ria, on fa uns mesos ja es va trobar el telèfon mòbil de Diana Quer. La Guàrdia Civil, però, mai va donar credibilitat al cas. 

 

El cos policial mai va creure la versió de 'El Chicle' i aquest diumenge, 31 de desembre, s'hauria arribat a una conclusió definitiva.Comentaris

envia el comentari