Catalunya Diari

Un ciclista atropella un vianant a Lleida

Es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia

Un ciclista que circulava per la vorera va atropellar el passat dissabte un vianant a l'avinguda de Balmes de Lleida, fent-lo caure a terra. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, el vianant, de 59 anys, va resultar ferit lleument. Davant els fets, una patrulla de la Urbana es va traslladar fins al lloc dels fets i els agents van comprovar que el ciclista, de 42 anys i nascut a Guinea Equatorial, presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En ser requerit, el ciclista es va negar a fer les proves d'alcoholèmia i els agents van fer la denúncia administrativa i les diligències corresponents per l'accident i van traslladar la bicicleta al dipòsit municipal.

 

Altres serveis de la Guàrdia Urbana el darrer cap de setmana a Lleida

Aquesta no va ser la única actuació que van haver de fer els agents de la Guàrdia Urbana a Lleida el darrer cap de setmana. Concretament, una patrulla va anar el passat dissabte a la tarda al carrer del Baró de Maials de Lleida en rebre un avís d'un responsable d'un supermercat per informar d'un furt. Un cop al lloc, aquest responsable va denunciar que havien aturat un jove quan sortia de l'establiment emportant-se amagades sota la roba dos ampolles de rom. Els agents de la Urbana van identificar aquest jove, un noi de quinze anys, i van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt. També van donar avís a una persona responsable del menor per informar-la dels fets i perquè se'n fes càrrec.

Paral·lelament, diumenge una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Torres de Sanui de Lleida en rebre un avís d'uns danys a uns vehicles. Un cop al lloc, els agents van observar un jove que tenia retingut un individu, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. El jove va denunciar que havia vist com aquell individu havia trencat el retrovisor de tres vehicles estacionats al lloc, un dels quals era de la seva propietat. Davant els fets, atès que l'individu havia estat correctament identificat, els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de danys.


Comentaris

envia el comentari