Catalunya Diari

Cinc terroristes morts i diverses persones ferides en un atac a Cambrils

Segons fonts oficials, diversos civils han estat atropellats per un cotxe Audi i després els Mossos d'Esquadra haurien intervingut abatent els cinc atacants

Pels volts de dos quarts de dues de la matinada s'ha reportat un atac a Cambrils. Els veïns haurien sentit trets a la zona de l'avinguda de la Diputació de Cambrils, el conegut passeig marítim al costat de la zona portuària i del Club Nàutic, i han trucat al 112. Un cotxe Audi hauria intentat atropellar els vianants que es trobaven a la zona i els Mossos d'Esquadra han intervingut ràpidament, abatent a trets quatre dels terroristes i deixant ferit un cinquè, que ha acabat morint una hora més tard. Hi ha una sisena persona relacionada amb l'atemptat, que ha estat detinguda de matinada al carrer de Tarragona de Cambrils. Segons apunten algunes informacions els terroristes duien cinturons d'explosius, tot i que aquesta informació no ha estat confirmada.

Durant l'atac amb el vehicle, segons primeres informacions, fins a sis persones haurien resultat ferides. Aquest divendres, poc abans de dos quarts de vuit del matí, s'ha sabut que en queden cinc d'hospitalitzades i que una d'elles es troba en estat crític. També hi ha dos ferits greus i dos més de lleus, entre els quals una agent dels Mossos d'Esquadra per atropellament. Els ferits estan ingressats a l'Hospital de Sant Joan de Reus, i als Hospitals Joan XXIII i Santa Tecla de Tarragona.

Alguns testimonis han assegurat que els terroristes han sortit del cotxe armats amb ganivets, tot i que cap font oficial ho ha confirmat. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que no hi ha cap agressor fugat i ja deixen sortir al carrer la gent confinada. Agents del TEDAX dels Mossos han fet detonacions dels cinturons explosius dels terroristes abatuts. Per les xarxes socials han corregut ràpidament rumors sobre atacs al Centre Comercial Les Gavarres i a Reus, informacions que ja han estat desmentides pels Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari