Ciutadans denuncia un nou atac amb pintades a la seva seu de Lleida

Des de la formació condemnen qualsevol tipus de violència i coacció
Pintades de la seu de Ciutadans a Lleida.
Pintades de la seu de Ciutadans a Lleida. | LleidaDiari.cat

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a Lleida, Ángeles Ribes, ha denunciat que «la seu del partit a Lleida ha tornat a ser atacada amb pintades» i ha condemnat «les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, d'opinió i participació en una societat democràtica».

 

Ribes ha explicat que «es tracta del cinquè atac que rep Cs en menys d'un any» i «l'onzè en els deu anys que la formació té seu a Lleida». I ha lamentat: «Ja es comença a veure com una normalitat que la seu de Cs sigui atacada». A la pintada també es pot llegir 'Absolució Pablo Hasél', que fa referència «al cantant que va declarar la setmana passada a l'Audiència Nacional de Madrid per ser acusat d'enaltiment del terrorisme i calúmnies i injúries de l'Estat».

 

La portaveu de Cs Lleida ha assegurat que «ni les amenaces ni els atacs continuats faran que deixem de defensar els valors democràtics» i que a «Cs seguirem defensant les nostres idees amb més coratge, més força i més entusiasme».Comentaris

envia el comentari