Catalunya Diari

Busquen una jove de 25 anys desapareguda a Barcelona

Es tracta d'Andrea Turi

Andrea Turi
Andrea Turi | Twitter (@guardiacivil)

Busquen una noia de 25 anys desapareguda a Barcelona, segons ha publicat aquest divendres, 13 d'abril, la Guàrdia Civil al seu compte de Twitter. Es tracta d'Andrea Turi, qui va desaparèixer el passat dimarts 10 d'abril i de la qual es desconeix el seu estat i localització. 

La noia, de cabell fosc, 1,65 mestres d'estatura i uns 65 kg, vestia unes malles negres, sabates d'esport, una samarreta blanca de màniga llarga, un altre jersei de màniga llarga de ratlles vermelles i blanques quan va ser vista per última vegada. 

Es demana la col·laboració ciutadana

D'aquesta manera, tant els agents de la Guàrdia Civil com la plataforma 'SOS Desaparecidos' demanen la col·laboració ciutadana per localitzar aquesta jove de la capital catalana. Per qualsevol informació es faciliten els següents números de telèfon — 642 650 775649 952 957— així com un correu electrònic: [email protected]

Una dona de 43 anys desapareix a la Garrotxa

El passat 2 d'abril, una dona de 43 anys desapareixia a Montagut i Oix, a la Garrotxa. La dona estava fent una ruta amb la seva parella prop del poble de Sadernes, a la zona de l'Alta Garrotxa i en un moment donat s'haurien separat. 

Segons van informar els agents del dispositiu de recerca, es tracta d'una dona d'1,70 metres d'alçada, de cabell ros, la qual portava una motxilla vermella en el moment de desaparèixer. Aquesta zona muntanyosa de la Garrotxa es caracteritza per ser una zona molt transitada per aficionats a les excursions.

De fet, no és la primera persona que desapareix en aquesta zona. Per això, des dels Mossos d'Esquadra aconsellen la ciutadania a preparar-se bé en cas de voler fer una excursió per la muntanya: «abans de començar una sortida a la muntanya, informeu-vos de les característiques de la zona. Mesureu molt bé el perill i els riscos implícits en la pràctica de determinades activitats».


Comentaris

envia el comentari