Catalunya Diari

Condemnat l'home acusat d'abusar de dues menors a la Fondarella

En el moment dels fets l'home, D. P. S., tenia 43 anys i no tenia antecedents

Pla tancat de l'acusat d'intentar abusar de dues nenes a les piscines de Fondarella
Pla tancat de l'acusat d'intentar abusar de dues nenes a les piscines de Fondarella | LleidaDiari.cat

L'Audiència de Lleida ha condemnat a un any i tres mesos de presó un home acusat d'intentar abusar sexualment de dues nenes de 8 i 9 anys als vestidors de les piscines municipals de Fondarella (Pla d'Urgell), el 22 de juliol de 2017, cap a un quart de deu de la nit.

Segons la sentència, ha quedat provat que l'home va entrar als vestidors on s'estaven canviant les menors i els va dir que volia veure com es canviaven. Una d'elles va aconseguir fugir i l'home es va baixar els pantalons dient-li a l'altra que «toqués» que «no passava res». 

 

L'altra nena va aconseguir fugir

Finalment, l'altra nena va aconseguir fugir i a la sortida, els familiars de les menors li van recriminar l'acció. En el moment dels fets l'home, D. P. S., tenia 43 anys i no tenia antecedents.

  

Les nenes van explicar al judici que l'home les va abordar als vestuaris de les piscines de Fondarella (Pla d'Urgell) i que les va dir que volia veure com es canviaven. Una d'elles, que es va quedar a soles amb l'home, va afegir que li va dir que li toqués el penis, però que no ho va fer. El testimoni de les dues menors es va poder escoltar a l'Audiència de Lleida a través de l'entrevista que van gravar els psicòlegs de l'Equip d'Atenció a la Víctima (EATAV).

La fiscalia demanava un any i mig de presó

L'acusat, durant la seva declaració va negar els fets. «Rotundament no», va respondre a diverses preguntes de la fiscalia i va afegir que l'únic que volia era canviar-se. En el seu torn d'última paraula va afegir que ell no és «d'aquest tipus de persones» i que «mig poble s'ha muntat una pel·lícula». La fiscalia demanava un any i mig de presó per un delicte d'abús sexual en grau de temptativa i la defensa l'absolució.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari