Catalunya Diari

Condemnen a 7 anys de presó l'acusat d'abusar de la cunyada amb discapacitat

La Sala prohibeix l'home acostar-se a la dona durant 8 anys i li imposa 5 anys de llibertat vigilada

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 7 anys de presó, per un delicte d'abús sexual continuat, l'home, de 30 anys, acusat d'abusar de la cunyada amb discapacitat, el 2019, tal com demanava la Fiscalia.

La Sala dona credibilitat a la víctima, de 32 anys i germana de la parella de l'acusat, que al judici va explicar els abusos que havia patit per part de l'acusat en diverses ocasions quan es quedava sola amb l'home. La Sala també prohibeix l'home comunicar-se o acostar-se a menys de 200 metres de la dona durant 8 anys i li imposa 5 anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó. La sentència també l'obliga a indemnitzar la víctima amb 3.000 euros per danys morals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons la sentència, ha quedat provat que l'home aprofitava quan es quedava sol amb la víctima, que té reconeguda una discapacitat física i intel·lectual del 75%, per ensenyar-li vídeos d'ell i la germana de la noia mantenint relacions sexuals, mentre la despullava i abusava d'ella.

Pla obert dels jutjats de Lleida
Condemnen a 7 anys de presó l'acusat d'abusar de la cunyada amb discapacitat | LleidaDiari.cat
Condemnen a 7 anys de presó l'acusat d'abusar de la cunyada amb discapacitat | LleidaDiari.cat

La va obligar a practicar-li diverses fel·lacions

La noia va explicar al judici que l'acusat la va obligar a practicar-li diverses fel·lacions, entre d'altres. L'acusat, per la seva banda, va reconèixer relacions sexuals amb la víctima tot i assegurar que van ser consentides i que no sabia que tenia discapacitat; uns arguments, però, que l'Audiència no ha cregut. Els fets van passar al 2019 i des del 22 de juliol de 2020 l'acusat té prohibit comunicar-se i acostar-se a menys de 200 metres de la víctima.


Comentaris

envia el comentari