Catalunya Diari

Un conductor begut provoca un accident amb ferits greus a Lleida

En un dels vehicles implicats hi viatjava una família amb un nadó i tots els ocupants van ser traslladats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
La Urbana va intervenir en l'accident | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir el passat divendres al vespre al pont de Príncep de Viana de Lleida després de rebre l'avis d'un accident amb diversos vehicles implicats.

Segons han informat des de la policia local, un cop al lloc dels fets es va identificar al causant de l'accident essent G.G.A. de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. En aquest sentit, es va comprovar que tenia una pèrdua de vigència del permís de conduir i que, a més a més, en realitzar-li la prova d'alcoholèmia dona 1,00 mg/l.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

En un dels vehicles implicats hi viatjava una família amb un nadó

Tal com explica la Urbana, en l'accident es van veure implicats tres vehicles, resultant dues persones ferides greus i tres persones ferides lleus. D'altra banda, en un dels vehicles implicats hi viatjava una família amb un nadó, i tots els ocupants van ser traslladats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Finalment, els agents van procedir a la detenció de G.G.A. per un delicte de lesions per imprudència greu, conducció temerària i conduir sota els efectes de l'alcohol.


Comentaris

envia el comentari