Catalunya Diari

Un conductor sense carnet protagonitza una persecució a gran velocitat a Lleida

L'home no disposava de carnet de conduir, va intentar agredir als agents i amagava diversos cadells i droga al cotxe

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava aquest passat diumengee al vespre per l'avinguda Pla d'Urgell de Lleida va observar un vehicle que s'incorporava bruscament a l'avinguda Pla d'Urgell des de l'avinguda Artesa.

Els agents van comprovar la placa de matrícula del vehicle, donant com a resultat que no disposava ni d'assegurança obligatòria ni ITV en vigor. Van iniciar seguiment del vehicle activant les llums prioritàries i fen senyals al vehicle perquè s'aturés, fent el conductor cas omís a les indicacions i augmentant cada cop més la velocitat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Va circular a gran velocitat per varis carrers de la Bordeta

L'individu va circular a gran velocitat per varis carrers de la Bordeta , posant en perill els vianants. Va circular direcció Artesa de Lleida, aturant-se finalment al km 1 de la L-702. Un cop es van atansar al vehicle, el conductor va sortir del mateix amb una eina a la mà, i amb molta contundència va intentar colpejar a un dels agents, aquest va poder parar l'agressió, i juntament amb l'altre component de la patrulla el van reduir.

Els agents van procedir a la detenció de J.R.P. de 31 anys, nacionalitat Espanyola i veí de Tortosa, per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat, conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua total de punts. A l'interior del vehicle s'hi van localitzar tres (3) cadells els quals van ser recollits i traslladats a la veterinària de guàrdia. A més, es va localitzar una bossa de plàstic amb una substància vegetal verdosa presumptament marihuana.


Comentaris

envia el comentari