Catalunya Diari

Multen dos cops en un dia un conductor per excés de velocitat a l'Eix Transversal

En un dels controls circulava a 153 quilometres hora i, en l'altre, a 150

El vehicle ha estat multat 2 vegades per haver excedit la velocitat en el mateix tram
El vehicle ha estat multat 2 vegades per haver excedit la velocitat en el mateix tram | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra van denunciar, el passat 14 de febrer, un conductor que circulava amb excés de velocitat en dos controls de trànsit situats a l'Eix Transversal, la C-25. Concretament, el van aturar al punt quilomètric 160,5, a Santa Maria d'Oló, al Moianès, quan circulava a 153 quilometres hora en un tram on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h.

Després, el van tornar a aturar al punt quilomètric 198, a Espinelves, a Osona, on aquest cop circulava a 150 km/h. En conjunt, en els dos controls policials, la policia va detectar 1.665 vehicles i en va acabar denunciant 47 per excés de velocitat.

El mateix cotxe ha estat multat en passar per segona vegada pel mateix tram
El mateix cotxe ha estat multat en passar per segona vegada pel mateix tram | Mossos d'Esquadra

 

El Govern rebaixa el límit de velocitat de 100 quilòmetres per hora a 90

El Departament de Territori i Sostenibilitat va rebaixar la velocitat de 100 quilòmetres per hora a 90, a 266 punts de la xarxa viària catalana. Els equips de manteniment col·locaran els nous senyals de trànsit en uns 500 quilòmetres de carreteres convencionals, amb motiu de la modificació del límit màxim de velocitat en aquest tipus de vies.

Aquesta actuació abastarà una vintena de carreteres de tot Catalunya. La major part de les vies afectades són d'un carril per sentit de la circulació i un voral d'un metre i mig d'amplada. To i així, cal recordar que hi ha trams en aquestes carreteres que compten amb limitacions específiques de la velocitat i, per tant, en aquests punts no s'aplicarà la nova mesura.

A l'Àmbit territorial de Barcelona s'actuarà a les carreteres C-35, C-59, N-II, C-15 i C-37. Al de Girona, les vies afectades seran la C-66, la C-31, la C-26, la C-65 i la C-25. A l'Àmbit de Lleida seran les vies C-13, C-14, C-14z, C-26, N-II, C-12 i LP-3322. Al de Tarragona seran la C-14, la C-37 i la C-51. I a l'Àmbit de les Terres de l'Ebre només es tocarà la via C-12.


Comentaris

envia el comentari