Catalunya Diari

Graven un conductor a Lleida circulant temeràriament entre l'autovia A-22 i l'N-240

Diversos conductors van gravar l'actitud del vehicle

La Federación de Professionales de la Seguridad Pública ha difós aquest divendres el vídeo d'un conductor 'kamikaze' circulant temeràriament per la zona de Lleida. Unes imatges que han corregut ràpidament per les xarxes socials i que han despertat moltes crítiques a través dels comptes de Facebook i Twitter. La FEPOL ha denunciat aquesta conducció temerària. En aquest sentit, han assegurat en un tuit que «la societat i els Mossos necessitem més agents de trànsit per intentar erradicar aquests comportaments que provoquen molts accidents».

Els Mossos d'Esquadra busquen ara aquesta persona, qui va ser gravada el passat dijous per altres conductors conduint de forma temerària entre l'autovia A-22 a Osca i l'N-240, en direcció a Lleida.

Imatge del moment en què l'home està a punt d'atropellar al ciclista
Imatge del moment en què l'home està a punt d'atropellar al ciclista | Xarxes

Vídeo viral d'una conducció temerària

Al maig, un ciclista de Puigverd de Lleida que circulava per una carretera propera a Balaguer va viure en la seva pròpia pell la mala actitud d'un conductor al volant, un veí de Lleida, un avançament de forma imprudent. Un cotxe l'avançava a gran velocitat, sense respectar la distància reglamentària d'1,5 metres.

Després de veure les imatges, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per donar amb el conductor temerari. Finalment, la policia catalana va poder identificar-los i denunciar-lo. Es tractava d'un home, de 85 anys, qui va reconèixer els fets en un judici ràpid, en el qual se li va imposar sis mesos de presó, que no va haver de complir al no tenir antecedents. El que sí va haver d'acatar, va ser la retirada del carnet durant dos anys i dos mesos, per un delicte de conducció temerària.


Comentaris

envia el comentari