Catalunya Diari

La policia multa un centenar de persones al dia per no respectar el confinament

Entre les sancions destaca la d'un responsable d'una carnisseria i la d'una botiga de telefonia

Imatge d'arxiu d'agents de la Guàrdia Urbana de Lleida en el marc dels actes de Santa Cecília.
Imatge d'arxiu d'agents de la Guàrdia Urbana de Lleida. | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleidamulten una mitja de 100 persones al dia per no respectar el confinament. Concretament aquest dimecres, la policia catalana ha sancionat un total de 95 ciutadans de la demarcació de Lleida, mentre que la policia local n'ha interposat 25 a la capital del Segrià.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Entre les sancions de la Guàrdia Urbana de Lleida, el cos va denunciar els responsables d'una carnisseria i d'una botiga de telefonia on atenien els clients sense complir amb les recomanacions establertes per les autoritats com són l'ús de guants i de mascaretes de protecció.
 
 
Una altra persona, un jove de 21 anys, també va ser denunciat per un delicte de danys, després de trencar amb un cop de cap el vidre del vehicle policial. Així mateix, el cos també va denunciar un menor de 16 anys i un noi de 18 que estaven al carrer, després de trobar-li a aquest darrer un embolcall de marihuana.

Comentaris
jose
desde que comenzo la cuarentena el camion de limpiar las calles no pasa por alfred pereyna,pero el mundo de la droga si que se traslada aqui un edificio entre la calle pallars y alfred pereyna es el nido

envia el comentari