Catalunya Diari

Confinada una classe de parvulari d'Igualada després que un alumne donés positiu de Covid-19

Els professors que havien estat en contacte amb el grup han estat aïllats preventivament

Nens jugant a una escola bressol
Nens jugant en una escola bressol. | Catalunya Diari

 
Una classe de parvulari de l'Escola Mare del Diví Pastor d'Igualada ha estat confinada després que un dels alumnes hagi donat positiu en la prova de la Covid-19. Segons han confirmat fonts municipals, un dels infants tenia febre, motiu pel qual se'l va traslladar al CAP de referència del centre escolar, on li van practicar la PCR. En donar positiu s'ha activat el protocol establert i s'han confinat a tots els alumnes de la classe i els professors que havien estat en contacte amb el grup, als seus domicilis.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Segons han informat des del Departament de Salut, a l’aula l’alumne hauria estat en contacte «estret» amb set companys i tres educadores, als quals se’ls ha fet el test PCR. A hores d’ara s’ha obtingut els resultats de quatre dels nens i de les tres educadores, tots ells negatius.
 
 

Nova mort a Lleida per Covid-19

L'evolució de la Covid-19 i dels nous infectats és una de les informacions que més preocupen a la població, ja que aquesta a partir de les dades pot tenir una radiografia aproximada de la situació. A la demarcació de Lleida s'ha registrat una nova mort per coronavirus en les darreres 24 hores i ja en són 296 des de l'inici de la pandèmia. Segons han informat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, també s'han notificat un total de 64 nous contagis (52 a la Regió Sanitària de Lleida i 12 al Pirineu), 12.145 en total.
 
 
A nivell català, Catalunya ha sumat 1.126 nous casos de Covid-19 confirmats per PCR aquest dimarts, elevant la xifra total als 117.546, segons l'últim balanç del Departament de Salut. Són 170 positius més que els reportats dilluns. La xifra de casos amb totes les proves és de 140.560 (1.193 més en les últimes hores). Des de l'inici de la pandèmia, han mort 13.103 persones, 8 més que en el darrer balanç.

Comentaris

envia el comentari