Catalunya Diari

Dades 15 d'abril: Tornen a repuntar les xifres de morts i infectats per coronavirus a Lleida

Actualment, 144 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2

En primer pla una professional sanitària de l'hospital d'Olot en una imatge publicada el 7 d'abril del 2020.
Imatge d'arxiu d'una professional sanitària d'un hospital català.  | ACN

Les xifres de morts i infectats per la Covid-19 en les últimes hores a la demarcació de Lleidatornen a augmentar. En aquest sentit, el Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres al vespre que en les últimes hores han mort 3 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i 2 persones a la RS Alt Pirineu i Aran. Cal recordar que les dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris. Així mateix, Salut també ha confirmat 36 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 2 casos nous.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Actualment, 144 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 86 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 55 dels quals estan estables a planta i 31 es troben a l'UCI; 34 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 28 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l'UCI; i 24 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. Pel que fa al nombre de persones donades d'alta, en les últimes hores han estat donades d'alta 27 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 348.

Si ens fixem en les dades de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut informe que un total de 31 persones es troben ingressades fins aquest dimecres en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 5 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 18 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 4 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. Pel que fa a les altes hospitalàries, en les últimes hores, s'han registrat 3 altes als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 87.


Comentaris

envia el comentari