Catalunya Diari

5 noves morts i 73 nous infectats per coronavirus en les últimes hores a la demarcació de Lleida

En les últimes hores s'ha donat d'alta 17 persones

Dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona.
Imatge d'arxiu de dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona. | ACN

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts cinc noves morts per coronavirus a la demarcació de Lleida 3 a la Regió Sanitària (RS) de Lleida, i 2 a la RS Alt Pirineu i Aran-. Així mateix, també s'han confirmat 73 nous casos de persones infectades -49, a la RS Lleida, i 24 a la RS Alt Pirineu i Aran-.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Actualment, 224 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 138 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 95 dels quals estan estables a planta i 43 es troben a l’UCI; 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; i 51 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. La bona notícia és que en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 71.
 
 
A la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran es troben ingressades 43 persones en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 18 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 5 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 37.

Comentaris

envia el comentari