Catalunya Diari

Els nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida continuen creixent

L'informe de Salut d'aquest dimecres presenta algunes xifres oposades

A scientist looking through a microscope
UN científic treballant en un laboratori.  | Cedida

L'informe mèdic facilitat a última hora d'aquest dimecres per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb les xifres d'afectats per coronavirus a la demarcació de Lleida torna a tenir algunes xifres oposades. És el cas del nombre de morts registrats en les últimes hores a la demarcació de Lleida. Per una banda, la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran continua sense tenir més víctimes mortals. No obstant, a la RS de Lleida, mentre dimarts, dia 28 d'abril, es tenien comptabilitzats un total de 188 persones mortes, en l'informe d'aquest dimecres, dia 29 d'abril, en figuren 180.

Si ens fixem en el número d'infectats, el Departament de Salut informe d'un nou cas positiu a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, mentre que destaquen que a la RS de Lleida se n'han sumat 24 més, arribant ja a les 1.777 persones afectades per la Covid-19.

Pel que fa a les altes mèdiques donades als centres hospitalaris de la demarcació, l'informe d'aquest dimecres també presenta un ball de xifres. Ja que mentre que s'especifica que dimarts dia 28 s'havien donat 184 altes a la RS de l'Alt Pirineu i l'Aran i 752 a la RS de Lleida; aquest dimecres s'indica que les altes acumulades són 158 a la zona del Pirineu, i 685 a la RS de Lleida.

Una situació similar de ball de xifres es va produir el passat dilluns, quan les dades presentades en l'informe no encaixaven amb les comptabilitzades el dia anterior.


Comentaris

envia el comentari