Catalunya Diari

Torna a augmentar la xifra de morts per coronavirus a la demarcació

Al conjunt de la demarcació, un total de 22 persones han rebut l'alta mèdica aquest divendres després d'haver superat el virus

Sanitaris amb un pacient a la UCI de l'Hospital de Manresa (Althaia)
Imatge d'arxiu d'uns sanitaris amb un pacient a l'UCI de l'Hospital de Manresa (Althaia) | ACN

La demarcació de Lleida ha tornat a registrar en les últimes 24 hores un nou repunt en el nombre de morts per coronavirus. Segons ha informat el Departament de Salut a última hora d'aquest divendres a través d'un comunicat, un total de 4 persones han perdut la vida en les últimes hores; tots ells a la Regió Sanitària de Lleida.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Pel que fa al número d'infectat, també continua creixent, sumant aquest divendres 49 nous positius a la demarcació. 28 d'aquests es troben a la Regió Sanitària de Lleida, i la resta, (21), a la RS de l'Alt Pirineu i l'Aran. En aquest sentit, un total de 328 de l'Alt Pirineu i l'Aran han donat positiu en una prova diagnòstica de la Covid-19, mentre que aquesta xifra a la Regió Sanitària de Lleida s'amplia fins a les 1.661 persones.

Si ens fixem en les altes donades als centres hospitalaris en les últimes hores, se n'han donat 22 al conjunt de la demarcació; 18 a la zona de Lleida, i 4 a l'Alt Pirineu i l'Aran.


Comentaris

envia el comentari