Catalunya Diari

Un mort per coronavirus i 15 nous infectats en les últimes 24 hores a Lleida

La xifra d'altes mèdiques en els centres hospitalaris continua igual que dissabte

Un voluntari de Proactiva Open Armas realitza un test ràpid de Covid-19 a un treballador sanitari de la residència geriàtrica Redós de Sant Pere de Ribes, al Garraf, el 30 d'abril del 2020
Imatge d'arxiu d'un sanitari realitzant un test ràpid de Covid-19. | CatalunyaDiari

La demarcació de Lleida ha tancat aquest diumenge, dia 17 de maig, amb una víctima mortal per coronavirus, situada a la Regió Sanitària de Lleida, segons les dades facilitades aquest diumenge a última hora de la nit pel Departament de Salut. Un nou mort que situa les xifres totals de persones que han perdut la vida a la demarcació en 238; 30 a la RS de l'Alt Pirineu i l'Aran, i els 208 restants, a la RS de Lleida.

Pel que fa al nombre de nous infectats per la Covid-19, la demarcació ha registrat en les últimes 24 hores un total de 15 nous positius pel virus; un a la RS de l'Alt Pirineu i l'Aran, i els 14 restants, a la RS de Lleida.

La xifra d'altes mèdiques als centres hospitalaris de la demarcació no han variat i es mantenen igual que dissabte: 172 a la RS de l'Alt Pirineu i l'Aran, i 857 a la Regió Sanitària de Lleida.


Comentaris

envia el comentari