Catalunya Diari

Dades 10 d'abril: 2 morts i 32 nous infectats per coronavirus

El Departament de Salut demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció de la malaltia

Test coronavirus
Imatge d'arxiu d'un test de coronavirus.  | Pixabay

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres al vespre que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s'ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran també arran del coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Així mateix, Salut també ha confirmat 31 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 1 cas positiu nou.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Actualment, 166 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 102 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 64 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l'UCI; 27 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l'UCI; i 37 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 29 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 267.

Paral·lelament, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran es troben ingressades 37 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 7 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 5 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 7 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 76.

El Departament de Salut informa que continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció de la malaltia.


Comentaris

envia el comentari