Catalunya Diari

Lleida iguala en les últimes hores el pitjor registre de morts per coronavirus

La bona notícia és que els centres hospitalaris han donat un total de 26 altes en les últimes hores

c
Un professional sanitari protegint-se a punt d'entrar en contacte amb un malalt de coronavirus. | Francisco Avia

La demarcació de Lleida ha tancat la setmana igualant la pitjor dada pel que fa a víctimes mortals per coronavirus. Així ho ha confirmat aquest diumenge a última hora de la nit el Departament de Salut, qui a través d'un comunicat informe que un total de 14 persones han mort en les últimes hores per la Covid-19 a la demarcació, tots a la Regió Sanitària de Lleida. Unes dades que s'igualen a les del passat 27 de març, la jornada en la qual s'havien registrat més morts a la demarcació des que va inicar-se aquesta pandèmia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Pel que fa al nombre de nous positius, la demarcació de Lleida n'ha sumat 22 en les últimes hores; un a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i 21 més a la RS de Lleida. Els infectats per coronavirus se situen a la zona del Pirineu en 334 i a la RS de Lleida en 1690.

La bona notícia és que els centres hospitalaris han donat un total de 26 altes. D'aquestes, una s'ha registrat a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran i les 21 restants, a la Regió Sanitària de Lleida. 


Comentaris

envia el comentari