Catalunya Diari

Moren dues persones més a Lleida per coronavirus i detecten 14 nous positius

Actualment, 81 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida

Coronavirus Italia
Segueixen els contagis arreu del món | Pixabay

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran han mort dues persones amb coronavirus SARS-CoV-2.

També confirma 14 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2. Actualment, 81 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els diferents ingressos a tota la demarcació

D'aquests casos: 45 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 35 dels quals estan estables a planta i 10 es troben a l'UCI, 18 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i 2 es troba a l'UCI, 6 persones estan ingressades en centres privats, 4 persones es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, totes estables a planta, 6 casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta, 1 persona es troba ingressada a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estable a planta, 1 persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya estable a planta. Destacar que una de les persones que es trobava ingressada a l'UCI de l'HUAV ha passat a planta.


Comentaris

envia el comentari