Catalunya Diari

Lleida tanca el mes d'abril amb una jornada sense morts per coronavirus

Els centres sanitaris de la demarcació han donat un total de cinc altes hospitalàries

COVID-19 test
Imatge d'un test de la Covid-19.  | LleidaDiari.cat

El mes d'abril acaba a la demarcació de Lleida amb una jornada en la qual no es registra cap mort per coronavirus. En aquest sentit, en l'informe facilitat pel Departament de Salut a última hora d'aquest dijous, dia 30 d'abril, no hi consta cap defunció a causa de la Covid-19. Així la xifra acumulada de morts a la demarcació és de 30 persones a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i de 180 víctimes a la RS de Lleida.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Pel que fa al nombre de nous infectats per coronavirus en les últimes 24 hores, la demarcació suma 26 nous casos, tots ubicats a la Regió Sanitària de Lleida.

Si ens fixem ara en les altes donades als centres hospitalaris, el Departament de Salut informa que se n'han registrat 5 en les últimes hores; una a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i les quatre restants, a la Regió Sanitària de Lleida.


Comentaris

envia el comentari