Catalunya Diari

Dades 9 d'abril: 2 morts i 66 nous infectats per coronavirus a Lleida

El Departament de Salut agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció

Personal sanitari de l'Hospital Clínic de Barcelona
Personal sanitari de l'Hospital Clínic de Barcelona | ACN

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s'ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran també arran del coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). També confirma 54 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 12 casos positius nous.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Actualment, 188 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 116 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 76 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l'UCI; 31 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 24 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l'UCI; i 41 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 29 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 238.
 
 
Paral·lelament, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran es troben ingressades 39 persones en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 5 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 15 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 10 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 9 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 5 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 69.
 
 
Segons s'informa en un comunicat, el Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

Comentaris

envia el comentari