Catalunya Diari

Dades 3 d'abril: 6 morts i 30 infectats nous per coronavirus a la demarcació de Lleida

El Departament de Salut treballa per donar la millor assistència a les persones i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció

Una infermera atendiendo a un paciente con cornavirus en la Unidad de Curas Intesivas en el CHR Verviers Hospital
Una enfermera atenent a un paciente amb cornavirus a la Unidad de Curas Intesivas en el CHR Verviers Hospital | España Diario

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres a la tarda que en les últimes hores han mort 6 persones més per coronavirus a la demarcació de Lleida; 5 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i 1 persona a la RS Alt Pirineu i Aran. També s'han confirmat 25 casos positius nous a la RS Lleida, i 5 a la RS Alt Pirineu i Aran.
 
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Actualment, 230 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 145 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 102 dels quals estan estables a planta i 43 es troben a l’UCI; 38 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l’UCI; i 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. A més, en les últimes hores han estat donades d’alta 22 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 122.
 
 
Paral·lelament, a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran es troben ingressades per coronavirus 44 persones més. D'aquestes: 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 7 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 2 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 54.
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

Comentaris

envia el comentari