Catalunya Diari

Dades 7 d'abril: 4 morts i 25 nous positius per coronavirus a Lleida

El Departament de Salut agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció

Trasllat dels pacients de l'hospital Severo Ochoa de Madrid l'1 d'abril de 2020
Imatge d'arxiu del trasllat dels pacients de l'hospital Severo Ochoa de Madrid. | Catalunya Diari

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts, dia 7 d'abril, que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i cap persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Així mateix, Salut també ha confirmat 21 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Actualment, 222 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 134 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 94 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l'UCI; 44 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l'UCI; i 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 16 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 182.
 
 
Paral·lelament, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran es troben ingressades 46 persones en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 10 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 9 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 10 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.
 

Comentaris

envia el comentari