Catalunya Diari

Dades 8 d'abril: Dos morts i 31 nous positius per coronavirus a Lleida en les últimes 24 hores

El Departament de Salut demana a la ciutadania en general no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció

Un professional sanitari es protegeix abans d'estar en contacte amb malalts
Un professional sanitari es protegeix abans d'estar en contacte amb malalts. | LleidaDiari.cat

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres que en les últimes hores han mort 2 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s’ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran arran del coronavirus SARS-CoV-2 (dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris). Salut també ha confirmat 27 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Actualment, 201 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 126 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 87 dels quals estan estables a planta i 39 es troben a l’UCI; 36 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 29 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l’UCI; i 39 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 27 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 209.
 
 
Actualment, 44 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 8 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 10 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 9 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores no s’ha registrat cap alta als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.
 
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.
 
 

Comentaris

envia el comentari