Catalunya Diari

Torna a créixer la xifra de morts per coronavirus a Lleida en les últimes hores

Les altes totals acumulades arriben ja a les 361

Coronavirus
Coronavirus.   | ACN

El Departament de Salut ha confirmat aquest dissabte a la tarda que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s’ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran també arran del coronavirus SARS-CoV-2. Cal recordar que les dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris. Així mateix, el Departament de Salut també ha confirmat 37 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.
 
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Actualment, 167 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 100 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 62 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI; 31 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 27 de les quals estan estables a planta i 4 es troben a l’UCI; i 36 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 283.
 
 
Pel que fa a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, 33 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 5 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 7 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 4 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 2 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 78.
 
 
El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

Comentaris
jordi pijuan
El coronavirus COVID 19, crec que es pot combatre tambe amb sesions de sauna seca, dons al arribar a temperatures de 80 o 90 graus , el virus morirá o quedara molt debilitat.
Enric
Tens rao Jordi, tambe diuen que funciona sucant el dit d oli i ficantlo al cul... vinga home una mica de serietat!!!

envia el comentari