Catalunya Diari

Nou cas de coronavirus entre les persones de Lleida que van viatjar a Benidorm

Es tracta d'una veïna de Sant Martí de Maldà, on des de l'Ajuntament s'ha demanat augmentar les precaucions

Investigadores del Hospital Clínico de Barcelona
Els investigadors estudien les causes del virus | España Diario

L'Ajuntament de Sant Martí de Maldà (Urgell) ha comunicat als veïns que s'ha confirmat el primer cas positiu de coronavirus al municipi.

Es tracta d'una veïna d'edat avançada que anava amb el bus de la Imserso que va viatjar a Benidorm i en el qual es van detectar els dos primers casos d'infectats del virus a la demarcació de Lleida. Des del consistori s'ha demanat a la població que s'augmentin les precaucions i se segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La dona es troba aïllada des de diumenge

La dona es troba aïllada des de diumenge i no es tem que hi hagi d'haver nous casos ni tampoc motius d'alarma, segons el consistori. Des de dilluns es manté contacte permanent i regular amb les màximes autoritats sanitàries, fent seguiment i rebent instruccions.

Salut va confirmar dijous al vespre 17 casos positius de coronavirus a la demarcació de Lleida, tretze dels quals van ser nous durant la jornada. El de Sant Martí de Maldà no està confirmat encara pel Departament però sí per l'Ajuntament que ha enviat un eBando a la població. Es tracta doncs del divuitè cas de coronavirus al conjunt de les comarques de Lleida. En total hi ha cinc persones ingressades.


Comentaris

envia el comentari