Catalunya Diari

Lleida registra la segona pitjor xifra de morts per coronavirus des de l'inici de la pandèmia

A la demarcació de Lleida, un total de 831 persones ja han rebut l'alta hospitalària després de superar la Covid-19

Un cartell que assenyala la zona covid-19 a l'hospital Trueta
Una imatge de la zona que assenyala la zona Covid-19 en un hospital català. | cedida

La demarcació de Lleida ha registrat aquest dimecres la segona pitjor dada pel que fa a persones mortes per coronavirus en només 24 hores des que va iniciar-se aquesta pandèmia. En aquest sentit, el Departament de Salut informa a través d'un comunicat que un total de 12 persones van perdre la vida a causa de la Covid-19, tots ells a la Regió Sanitària de Lleida. Pel que fa al nombre de persones infectades en les darreres hores, aquest se situa en 45; 1 a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran i els 44 restants, a la RS de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En aquest sentit, segon l'últim comunicat de Salut el nombre de morts per coronavirus a la demarcació de Lleida se situa en 190 (160 a la RS Lleida i 30 a la RS Alt Pirineu i Aran). Unes elevades xifres, només superades per les dades registrades el passat 27 de març, dia en què van morir 14 persones.

Pel que fa a les altes mèdiques, la demarcació de Lleida ja en suma un total de 831 persones que han rebut l'alta hospitalària (162 a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i les 669 restants, a la RS de Lleida).


Comentaris

envia el comentari