Catalunya Diari

Cremen l'entrada de l'edifici de l'Agència Tributària de Lleida

En la segona nit de barricades a la capital del Segrià

L’entrada de l’edifici d’Hisenda a Lleida, en flames.
L’entrada de l’edifici d’Hisenda a Lleida, en flames. | Cedida

Uns desconeguts han cremat aquest dimecres a la nit, durant la segona nit de barricades a la capital del Segrià, l'entrada de l'edifici de l'Agència Tributària de Lleida. La policia catalana ha informat que aquestes persones van apilar contenidors a la porta i van calar-hi foc, unes flames que s'han dispersat per tot el vestíbul de l'oficina, ubicada a la Plaça Cervantes.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest dijous a primera hora del matí encara es desconeixia l'estat actual de l'oficina.

L'incident ha tingut lloc un cop acabada la tercera concrentració per la sentència del procés. En aquesta ocasió, els manifestants van concentrar-se a la Plaça Europa de la ciutat. Aquests ha estat el més important de tots els que s'han registrat aquest dimecres a la nit.


Comentaris
Isabel
No tenim que arriba amb aquest extrems. Tenim que actuar pacificament . Una altra alternativa hauria ser la de fer molts autocars fins a Madrid i fer manifestacions pacífiques que veguesin que els catalans no volem soroll volem comprensió i que ens entenguin.Diriavo faria que els polítics catalans no estiguessin involucrats en aquestes manifestacions a Madrid , fOra que aprofitessin els jutges que eren els culpables de provocar aquestes marxes. El que està passant a Catalunya esculpa dels infilt
Mercè
Sóc independentista, però ni de bon tros m'identifico amb aquesta mena d'accions, és més, les desprecio. Hem d'aconseguir la INDEPENDÈNCIA desde el pacifisme, les protestes i els actes que facin falta però sempre amb una actitud sense violència.

envia el comentari