Catalunya Diari

Llargues cues d'entre 5 i 8 quilòmetres a l'AP-7 per la neu

El temporal de neu afecta a una cinquantena de vies catalanes
Cues quilomètriques a les carreteres catalanes
Cues quilomètriques a les carreteres catalanes | Cedida

L’AP-7 és una de les vies més importants de Catalunya i, avui, és també una de les més afectades per la nevada. L’intens temporal d’aquest dimecres, 28 de febrer, ha provocat que la via pateixi retencions a hores d’ara que oscil·len entre els 5 i els 8 quilòmetres.

 

De fet, la circulació conserva diverses congestions a Port de Molins, direcció Barcelona i en sentit sud; a Hostalric, en els dos sentits de la marxa i a la Jonquera, direcció Girona i al punt d’Hort de Molins.

Més de cinquanta carreteres afectades per la neu

És una altra de les notes negatives del temporal de neu d’aquesta jornada a Catalunya.

 

La neu i el gel, no cessen i es prolonguen a la pràctica totalitat de les carreteres amb una altitud superior als 600 metres. La neu, de fet, afecta una cinquantena de carreteres catalanes i calen cadenes en una trentena d'elles.

 

Les vies més afectades per la C-13 a Sort —en un tram de més de 30 quilòmetres—, la C-25 des de Santa Coloma de Farners fins a Vic —en un tram de 40 quilòmetres—, la C-37 a Manresa, la C-28 al Port de la Bonaigua, la C44 entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la N-260 al Pont de Suert, la B-10, al nus del Llobregat o a l’A-2 a l’altura del Bruc.Comentaris

envia el comentari