Catalunya Diari

Decathlon es veu obligat a retirar bastons de senderisme de les seves botigues per un error al model

Es tracta d'una peça de plàstic del Forclaz 500 Season vermell de Quechua, que podria provocar la caiguda de qui l'estigui utilitzant si es trenca

El bastó és de la marca Quechua i pot provocar caigudes
El bastó és de la marca Quechua i pot provocar caigudes | Quechua

 

Les botigues Decathlon hauran de retirar tot el seu estoc de Forclaz 500 Season Rojo, un bastó de senderisme que ha resultat ser defectuós. Així ho informa 'FACUA-Consumidores en Acción' que, després d'alertar d'un error en la manufactura d'una de les peces de plàstic del bastó, insta a la seva retirada del mercat.

Segons ha pogut saber-se el model pertany a la marca Quechua i es venia principalment en botigues Dechatlon. La peça de plàstic en qüestió es tracta d'un bloqueador extern que ha resultat ser molt fràgil.

El defecte en una peça propicia caigudes dels usuaris

A causa d'això existeix el risc que es trenqui i si succeís, l'usuari podria desestabilitzar-se i patint una caiguda. Tenint en compte que, precisament, els bastons de senderisme serveixen per facilitar aquesta pràctica, assegurar els passos i evitar ensopegades innecessàries tenint un punt de suport més ferm i segur, podria deduir-se que el producte falla completament en la seva funció.

Així mateix, donat que el producte és defectuós, els usuaris que l'hagin adquirit podran acudir als establiments de la companyia per retornar-lo sense majors problemes. En fer-ho, òbviament, es procedirà al seu reemborsament.

De fet, des de FACUA, s'insta encaridament als compradors al fet que ho retornin en per tal de no sortir perjudicats per les possibles fallades del producte. Per facilitar l'assumpte el propi Decathlon ha posat a la disposició dels clients un telèfon gratuït, 900 100 903, destinat a solucionar qualsevol dubte que l'assumpte pugui suscitar.


Comentaris

envia el comentari