Catalunya Diari

Decomissen a l'Alt Urgell més de 700 paquets de tabac de contraban

La mercaderia va ser localitzada dins el maleter d'un vehicle durant un control a la duana de la Farga de Moles

Tabac contraban
Pla de detall del maleter del vehicle on la Guàrdia Civil ha localitzat més de 700 paquets de tabac de contraban en el marc d'un control a la duana de la Farga de Moles | LleidaDiari.cat

Efectius de la Guàrdia Civil han decomissat 736 paquets de tabac, valorats en 3.365,10 euros, a l'interior d'un vehicle conduït per un home de 34 anys i de nacionalitat francesa. Els fets van tenir lloc diumenge passat dins el recinte duaner de la Farga de Moles (Alt Urgell) quan, en el marc d'un control fiscal, es va localitzar la mercaderia al maleter del cotxe.

Un cop dutes a terme les verificacions pertinents, es va procedir a aixecar una acta per infracció administrativa de contraban i tant el vehicle com el tabac intervingut van quedar dipositats a la duana.

Altres actuacions recents a Lleida

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa d'aquesta Guàrdia Urbana de Lleida, en el marc de les inspeccions conjuntes que es fan habitualment als establiments, com bars i restaurants, van fer aquest dimarts al matí la inspecció d'un establiment d'alimentació situat al barri de la Mariola. Els agents van observar una gran quantitat de productes caducats, sense etiquetar i en mal estat i dins d'una nevera i congelador productes alimentaris sense etiquetar i barrejats amb altres productes.

Al lloc dels fets es va personar la veterinària municipal, la qual va examinar els productes i va ordenar la suspensió immediata i provisional de l'activitat per tal de realitzar la destrucció dels productes caducats i en mal estat, amb l'obligació de destruir aquests productes en un termini determinat. Davant tot això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un presumpte delicte contra la salut pública.

D'altra banda, els agents també van observar que hi havia paquets de tabac a la venda de manera irregular en aquest comerç, realitzant una acta de denúncia i d'intervenció del tabac. Ahir al matí, van realitzar una altra inspecció en un bar del mateix barri de la Mariola. Els agents van intervenir cinc ampolles de diverses begudes alcohòliques de contraban, les quals eren procedents d'Andorra, i no tenien el segell corresponent. Els agents van comprovar que tenien aquestes ampolles al local disposades per servir-les als clients. Els agents van comissar aquestes ampolles i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari