Catalunya Diari

Demanen dos anys i mig de presó a Pablo Hasél per fins a 3 delictes

Fiscalia tambe exigeix una pena de 8.000 euros

Pla sencer del raper Pablo Hasél arribant als jutjats de Lleida, el 8 de gener del 2020
Fiscalia demana una pena de presó pel conegut raper lleidatà | LleidaDiari.cat

El raper Pablo Rivadulla, més conegut amb el nom artístic de Pablo Hasél, s'ha assegut aquest dimecres al banc dels acusats al jutjat penal número 3 de Lleida acusat per la fiscalia dels delictes d'obstrucció a la justícia, amenaces i maltractament d'obra. 

Un home que va declarar com a testimoni en un judici per una presumpta agressió d'un guàrdia urbà a un menor, en el qual l'agent va ser absolt, ha explicat que el 18 d'octubre del 2017 Hasél el va agredir amb una puntada i el va amenaçar mentre l'acusava per fals testimoni en el judici celebrat setmanes abans.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Demanen també una multa de 8.000 euros pels tres delictes

En canvi, el raper ha declarat que aquesta persona l'estava esperant i que va ser l'home qui s'hi va encarar i que ell el va apartar amb la cama sense arribar a agredir-lo. El ministeri fiscal demana per Hasél dos anys i mig de presó i una multa de 8.000 euros pels tres delictes, mentre la defensa del raper en demana l'absolució en considerar que no han quedat provats els fets pels quals se l'acusa.

Segons el testimoni, F. R. S., cap a les cinc de la tarda del 18 d'octubre del 2017 es trobava a la terrassa d'un bar del carrer Ballester de Lleida esperant que la seva filla sortís de l'escola quan Hasél, que estava passejant un gos, se li va acostar i el va agredir donant-li una puntada de peu, mentre l'acusava d'haver fet un «fals testimoni» en el judici a un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida per una presumpta agressió a un menor, celebrat setmanes abans. L'home també ha assegurat que Hasél el va amenaçar dient-li «t'agafaré i et mataré, fill de puta».

Creu que va ser objecte d'una campanya «injusta»

F. R. S. també ha explicat que va ser objecte d'una campanya «injusta» a través de les xarxes socials en què se l'acusava d'haver fet un «fals testimoni» en l'altre judici en què el guàrdia urbà va ser finalment absolt. En el marc d'aquesta campanya va aparèixer a les xarxes una foto seva, a més de missatges. Així mateix, ha dit que la seva furgoneta del treball també va rebre pintades, que ha atribuït a la mateixa campanya contra la seva persona.

Per la seva banda, Pablo Hasél ha declarat que l'home estava esperant a la terrassa, situada a prop de casa del raper, i que va ser aquest qui s'hi va encarar per intentar agredir-lo. Hasél ha negat haver amenaçat i agredit l'home i ha reconegut que només el va apartar amb la cama en legítima defensa quan aquest el volia agredir. «Per la meva corpulència, li podia haver fet mal i no n'hi vaig fer», ha assenyalat el raper. Així mateix, ha reconegut haver participat, juntament amb altres persones, en la campanya que pretenia denunciar públicament el «fals testimoni» d'aquesta persona en el judici per suposades agressions d'un agent de la Urbana a un menor quan penjava cartells en favor del referèndum de l'1-O.

Versions contradictòries d'un i altre

Malgrat les versions contradictòries d'un i altre, la fiscalia acusa Hasél dels delictes d'obstrucció a la justícia, amenaces i maltractament d'obra pels quals li demana una pena de dos anys i mig de presó, a més de 8.000 euros de multa. Per la seva part, la defensa del raper considera que no han quedat provats els delictes pels quals se l'acusa i demana la lliure absolució de Hasél.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari