Catalunya Diari

Un home es queda amb 90.000 euros d'una empresa per comprar-se un un pis

Els fets van passar el 2012 i el judici es farà l'1 de juliol a l'Audiència de Lleida

Al 2012 un home va ser acusat de quedar-se amb 90.000 euros d'una empresa que volia adquirir un pis en una subhasta. Nou anys després, l'1 de juliol d'aquest 2021 es farà el judici a l'Audiència de Lleida. Actualment, la Fiscalia li demana dos anys de presó per aquest home acusat de quedar-se amb els 90.000 euros d'una empresa. Segons l'escrit del ministeri públic, l'entitat li va atorgar poders a l'acusat per participar en la subhasta.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'arxiu de monedes i bitllets d'euro
Dos anys de presó per l'acusat  | ARXIU

Un cop acabada la subhasta, l'home, J. S. G., de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, va anar al jutjat per retirar els diners i se'ls va quedar. Actualment, es demana que se'l condemni a dos anys de presó per un delicte d'estafa o, d'altra banda, per un delicte d'apropiació indeguda.

No és l'únic cas

Aquest no és l'únic cas a la demarcació de Lleida. El passat mes de maig, una veïna de 45 anys de Golmés (Pla d'Urgell), va acceptar tretze mesos de presó i una multa de 630 euros per haver estafat milers d'euros a l'empresa on treballava i al propietari d'una altra firma a qui coneixia a través de la seva feina. Ambdues parts van arribar a un acord per rebaixar els quatre anys i mig que demanava inicialment la fiscalia, ja que ha tornat els diners als afectats.

La Sala va condemnar la dona per un delicte d'estafa en concurs amb un delicte de falsedat en document mercantil. La defensa va demanar al tribunal que se suspengui l'execució de la pena perquè la dona no hagi d'entrar a la presó i l'Audiència hi accedirà si es comprova que no té antecedents.


Comentaris

envia el comentari