Catalunya Diari

Demanen 12 anys de presó pel carnisser lleidatà que va matar el seu cunyat

Els fets van passar fa dos anys i l'acusat es va declarar autor material del crim a mitjans de febrer en una compareixença a petició pròpia

Imatge general de la façana de l'obrador de l'empresa càrnia Puig-Gros
Imatge general de la façana de l'obrador de l'empresa càrnia Puig-Gros | LleidaDiari.cat

Fiscalia demana 12 anys de presó per a Josep Puig-gros, l'empresari carni que va matar el seu cunyat a l'obrador que tenia l'empresa que portava el mateix cognom, a Torre-serona (Segrià), el 19 de juny de 2017. Segons l'escrit fiscal, aquell dia, després de matar la víctima disparant-li 5 vegades amb una pistola, Puig-gros va posar el cos al maleter del cotxe del seu cunyat i va viatjar fins a Barcelona on el va aparcar al carrer Béjar.

La dona de la víctima en va denunciar la desaparició l'endemà i el cos va ser localitzat al cap de 3 dies, el 23 de juny després de l'alerta de diversos comerciants del carrer per la forta olor que sortia del cotxe. Fiscalia l'acusa d'un delicte d'homicidi i té en compte l'atenuant de confessió. Està previst que Puig-gros comparegui demà dimecres per prorrogar la presó provisional, ja que el judici es farà després de l'estiu.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Josep Puig-gros va confessar els fets el mes de febrer passat

Josep Puig-gros va confessar els fets el mes de febrer passat en una compareixença a petició pròpia al jutjat que ha investigat. Des del seu ingrés a pressió el 24 de juny de 2017 que havia negat ser l'autor material dels fets tot i els indicis que l'incriminaven. L'acusat és veí de Benavent de Segrià i segons l'acusació de fiscalia, el dia dels fets va disparar fins a 5 trets a la víctima amb una pistola. Tot i que va netejar el lloc del crim es va oblidar un casquet de bala que va quedar incrustat en una paret. Va agafar el cos de la víctima, el va posar al maleter del seu cotxe i va anar fins a Barcelona on el va deixar aparcat en un carrer.

Acusat i víctima van discutir per temes econòmics de l'empresa familiar i abans dels trets van forcejar. Això no obstant, segons fiscalia, l'acusat ja havia traslladat un vehicle de cortesia que li havien facilitat en un taller fins a Barcelona. Amb aquest cotxe va ser com va tornar de la capital catalana després de deixar-hi el vehicle del seu cunyat amb el cadàver a dins.

Els Mossos d'Esquadra van detenir Puig-gros el 21 de juny com a principal sospitós de la desaparició del seu cunyat. Aleshores va reconèixer que havia anat a Barcelona però per qüestions financeres i al cap de dos dies va aparèixer el cadàver. El 24 de juny Puig-gros va ingressar a presó de forma provisional després de passar per davant de jutge.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari