Catalunya Diari

Demanen 9 anys de presó per l'acusat de violar la seva exparella a Lleida

El judici es farà el 27 de gener a l'Audiència per un delicte contra la llibertat sexual i un delicte lleu de lesions

Els jutjats de Lleida, des de l'entrada a l'Audiència, amb la Seu Vella darrere
Demanen nou anys de presó per a un home acusat de violar la seva exparella a Lleida | LleidaDiari.cat

La Fiscalia de Lleida demana nou anys de presó per a un veí de Lleida de 23 anys acusat de violar la seva exparella a Lleida. Els fets van tenir lloc el 19 de juliol del 2018 al replà de l'últim pis de l'edifici on viu la dona.

Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat va agafar dels braços la dona, la va col·locar contra la barana i, malgrat l'oposició de la víctima, la va violar. Per tot això, el ministeri públic demana que se'l condemni per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual i per un delicte lleu de lesions. La Fiscalia també sol·licita que l'acusat indemnitzi la víctima amb 3.000 euros i que se li prohibeixi acostar-se o comunicar-se amb ella durant un període de quinze anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una relació sentimental de quatre mesos

Segons l'escrit de la Fiscalia, l'acusat i l'exparella, que havien mantingut una relació sentimental de quatre mesos, van quedar al portal del domicili d'ella. Després que l'home insistís diversos cops, la dona va accedir a pujar amb ell a l'últim replà de l'edifici, on l'hauria agredit sexualment, tot i la seva oposició.

Segons l'informe del metge forense, l'agressió va provocar tres hematomes a l'espatlla de la dona i, segons l'informe emès pels serveis de Suport a l'Execució Penal, no s'aprecien afectacions psicològiques i seqüeles en la víctima a conseqüència dels fets.


Comentaris

envia el comentari